INTENZIVNI RADOVI U OSNOVNOJ ŠKOLI BRANKO RADIČEVIĆ U BIVOLJU

D.K. 13-05-2022

U Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Kruševcu intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sale. Radovi su počeli u februaru i izvode se svakog radnog dana i vikendom.

- Radovi u matičnoj školi odvijaju se u tri pravca, jer tako obimni poslovi zahtevaju, ali se sve postiže na vreme i usaglašenim stavovima sa izvođačem radova i nama zaposlenima u školi - istakla je direktoka škole Dragana Ivanović.

- Iako su u kotlarnici zamenjene cevi i druga instalacija kako bi se od zime, kako je planirano koristio gas kao energent za grejanje, ipak kao svaki odgovoni domaćin donela sam odluku da se postojeći sistem zadrži, kao i stari kotao, zbog poznate geopolitičke situacije – dodala je Ivanović.

Inače, u školi se radi krovna konstrukcija, zamenjena je stolarija u fiskulturnog sali, odnosno novi prozori su od PVC pastike, uz dodatak rešetkastog dela, radi zaštite od pucanja i eventualnih drugih neželjenih situacija. Radovi se izvode u okviru partnerskog projekta Švajcarske i Grada Kruševca u okviru energetske efikasnosti i održivosti.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar