RADIMO U DUHU SLOGANA U INTERESU GRAĐANA

06-06-2022

U prostirijama Srpske napredne stranke u Kruševcu, održana je vanredna konferencija za medije, na kojoj je podnet izveštaj o uspešno okončanom planskom isključenju vodosnabdevanja, kako bi se servisirali pojedini objekti u sistemu Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Kruševac. Predstavnike medija sa celim postupkom zamene dotrajalih i servisiranjem pojedinih delova mreže upoznao je generalni direktor JKP “Vodovd” Kruševac, Vladimir Milosavljević.

Pored ovog, potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu, Predrag Vukićević osvrnuo se i na aktuelnu političku situaciju u gradu i prokomentarisao zlonamrene komentare pojedinih predstavnika opozicije na društvenim mrežama. Na početku konferencije za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke, koja je sazvana u vanrednom terminu, potpredsednik Predrag Vukićević sumirao je određene postignute rezultate u proteklom periodu, od kada je Srpska napredna stranka nosilac vlasti u Kruševcu.

- Od 2012. godine, kada su nam Kruševljani ukazali poverenje da vodimo Kruševac, radimo u duhu slogana “Za Kruševac ništa nije dovoljno dobro ako nije najbolje” - rekao je Vukićević i dodao da je Javno komunalno prdeuzeće Vodovod to i dokazalo proteklog vikenda. Aktivnosti Javnog komunalnog preduzeća Vodovod, bile su u fokusu svih građana Kruševca ali i 74 sela, koliko je priključeno na magistralni cevovod za vodosnabdevanje, kao i meštana Varvarina, Ćićevca, Aleksandrovca i dela Trstenika.

O urađenom i o planiranom, predstavnike medija upoznao je direktor JKP “Vodovod” Vladimir Milosavljević.

- Uradili smo ono što je bilo potrebno u ovom trenutku. Planski smo uradili sve što je bilo neophodno. Obezbedili smo vodu za piće u dovoljnim količinama, a radove smo okončali i pre planiranog vremena za izvođenje radova. Dobra saradnja sa lokalnom samoupravom i drugim javnim preduzećima, kao i sa vojskom i policijom dovela je do toga da se možemo pohvalti urađenim, zaključio je Milosavljević.

U prethodnom periodu bilo je sličnih radova, ali su se završavali i sa po nekoliko dana zakašnjenja, naveo je Milosavljević i dodao da je ovog puta bilo sve kako je planirano i da je saradnja sa lokalnom zajednicom bila na visokom nivou.

Potpredsednik gradskog odbora SNS Predrag Vukićević, kritički se osvrnuo na pojedine, kako je naveo "zlurade" komentare predstavnika pojedinih opozicionih stranaka. Vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu naprednjaka u Kruševcu, pored direktora Milosavljevića i potpredsednika Vukićevića, prisustvovali su narodni poslanici Nevena Đurić, Zoran Tomić i član Saveta za informisanje Katarina Milosavljević.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar