ŽELEZNIČAR KAZNIO PROMAŠAJE GUMARA

Lazar Jović 14-08-2022

Fudbaleri Trajala poraženi su na gostovanju u Pančevu od ekipe Železničara minimalnim rezultatom – 1:0. Pobedonosni gol za domaće fudbalere postigao je Grgić u 27.minutu.

Imali su Gumari više od igre na meču u Pančevu ali su na kraju ostali praznih šaka. Raspoloženi čuvar mreže Mladen Živković je sjajno branio svoj gol i zaslužio epitet igrača utakmice. Kada je golman najbolji igrač ekipe dovoljno govori kako se igralo. Trajal je od samog početka imao inicijativu ali su Golubović, Radivojević i Stojanović promašivali kolosalne prilike. Tačnije Živković je sjajno branio i čuvao svoj tim negativnog rezultata. Trenutak odluke desio se u 27.minutu kada je Grgić kaznio promašaje gostiju i doveo svoj tim do prednosti. Do kraja poluvremena nije bilo izglednijih prilika ali vredi istaći odličnu inetrvenciju Jordanova koji je sjajno posle slobodnog udarca Grgića krajnim naporom spasao svoj tim većeg zaostatka. U drugom poluvremenu preslikana igra iz prvog, Trajal je napadao a domaćin se uspešno branio ali ovoga puta nije bilo izglednijih prilika pred golom Živkovića.

Železničar je upisao drugu uzastopnu pobedu i sada se priključio vrhu tabele dok je Trajal ostao na jednoj pobedi. Priliku da poprave bodovni saldo Gumari imaju već ovog vikenda kada na Gradski stadion dolazi ekipa Zlatibora.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar