SUPER DEVOJČICE IMAJU SUPER MOĆI

D.K. 02-09-2022

Alternativni centar za devojke prezentovao je nastavak kampanje "Podrži super devojčice", čiji je cilj da se u ovoj godini podrži najmanje 10 devojčica sa izvesnim iskazanim talentima.

- Kampanje „Podrži Super devojčice“, u okviru koje prikupljamo sredstva za podršku talentovanim devojčicama u Srbiji, kako bi mogle da se dalje usavršavaju i napreduju u oblasti nauke, umetnosti i sporta. Poziv koji je otvoren od juče i trajaće do kraja septembra namenjen je devojčicama uzrasta od 8 do 14 godina, a podrška će biti u vidu stipendija u iznosu od 25 dinara - istakla je koordinator Alternativnog centra za devojke Andrijana Kocić.

Stipendije će biti dodeljene 11. oktobra, na Međunarodni dan devojčica, koji je posvećen podizanju svesti javnosti o položaju devojčica širom sveta i potrebi da se njihov položaj unapredi. U periodu od 1. do 30. septembra trajaće donatorska kampanja.

Zainteresovani se mogu informisati preko platforme donacije.rs. ili na sajtu Alternativnog centra za devojke, koja je organizator kampanje. U 2021. godini smo zahvaljujući donacijama građana i građanki uspele da prikupimo preko 430 hiljda dinara, što je omogućilo da dodelimo 16 stipendija devojčicama širom Srbije, poručuju iz Alternativnog centra za devojke uz poruku da Super devojčice imaju super moći.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar