KOLO SRPSKIH SESTARA NASTAVLJA SA HUMANITARNIM AKCIJAMA

24-01-2023

Nakon što su uoči božićnih praznika prodajom badnjaka prikupile značajna sredstva za lečenje Danila Nikolića i Biljane Lončar, članice Kola srpskih sestara Kruševac nastavile su sa podelom paketa osnovnih životnih namirnica najugroženijima.

- Članice Kola srpskih sestara, u saradnji sa Bankom hrane i Osnovnom školom „Stanislav Binički“ iz Jasike, prikupile su osnovne životne namirnice. Do sada smo prosledile oko 50-ak paketa najugroženijim porodicama u našem gradu, a u Prvoj mesnoj zajednici prosleđujemo još 15-ak paketa, koje smo namenile onima kojima je to najpotrebnije – kaže predsednica kruševačkog Kola, Snežana Stajković.

Kako navode Kola, i ove godine pripremljeni su pokloni za Svetosavske učenike koji učestvuju u akciji „Čepom do osmeha“ te će tako bežične slušalice za mobilne telefone ove godine dobiti dva učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Veselin Nikolić“ i učenici osnovnih škola „Dragomir Marković“, „Dositej Obradović“, „Sveti Sava“ iz Čitluka, „Brana Pavlović“ Konjuh i „Velizar Stanković Korčagin“ Veliki Šiljegovac.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar