PRIJATELjI DECE DAROVALI NAJBOLjE ĐAKE

D.K. 24-01-2023

Udruženje "Prijateji dece " Kruševac u okviru nedelje svetosavlja u klubu Kulturnog centra Kruševac organizovalo je prigodan pogram i darivanje najboljih učenika osnovih i srednjih škola sa teritorije grada Kruševca.

- Ovo je tradicionalna akcija Udruženja kojom se simboličnim novčanim iznosom nagrađuju najbolji učenici osnovnih i srednjih škola - istakla je članica Udruženja psiholog Ljubinka Jovanović, čime im pokazujemo da su ravnopravni sa odraslima i da cenimo sve njihove napore.

Ovu humanitarnu akciju podržava i Eparhija Kruševačka, a starešina sabornog hrama Sveti Đorđe protojerej Đorđe Milojković uputio je čestitke najboljim učenicima i pozdravio motiv Udruženja kao dobro duhovno delo.

Načelnik Školske uprave Kruševac Zoran Asković podržao je ovaj skup, pohvalio učenike, poželevši da njihovi uspesi i buduće budu vidlji i nagrađeni.

U umetničkom delu programa nastupili su učenici osnovne škole „Jovan Popović“, muzičke škole „Stevan Hristić“, istaknuti pesnici Rasinskog okruga, a manifestaciji nazvanoj „Darivanje“ prisustvovala je i pomoćnica gradonačelnice Jelena Todorović.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar