APEL IZ JKP-ČUVAJTE MOBILIJAR ZA DECU

N.Popović 01-02-2023

Iz Javnog komunalnog preduzeća apeluju na uzdržavanje nesavesnih građana od izlivanja besa na mobilijar za decu kao i uređenog prosotra na Bagdali, konkretno u parku minijatura. Kako nam je saopštila direktorka JKP Kruševac Snežana Radojković, huligani su lomili krstove na replikama manastira i crkava u Parku minijatura.

Na više lokacija u gradu na javnim zelenim površinama, gde su postavljeni mobilijari za decu i sportski tereni su delimično uništeni i demolirani. Iz Javnog komunalnog preduzeća Kruševac apeluju da se nesavesni građani uzdrže od izlivanja besa na nečemu što bi trebalo da posluži deci našeg grada.

U Javnom komunalnom saopštavaju da su velika sredstva uložena za kupovinu kao i održavanje, a za popravku se ulažu takođe određena sredstva koja mogu da se iskoriste za unapređenje mobilijara, a ne samo za sanaciju.

Inače ekipe JKP Kruševac ovih dana rade na uklanjanju otpada u putnim jarkovima, kako bi se sprečilo izlivanje ukoliko dođe do pojave većih padavina. Očišćene su divlje deponije na Čokotinom brdu, deo u ataru Makrešana i Dedine, a jarkovi se čiste i u selu Konjuh.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar