GRADSKI ODBOR SNS KRUŠEVAC OSUDIO PONAŠANJE OPOZICIONIH POSLANIKA U SKUPŠTINI

03-02-2023

„Gradski odbor SNS Kruševac najoštrije osuđuje današnje skandalozno ponašanje i incidente koji su izazvali poslanici opozicionih stranaka. Predsedniku Aleksandru Vučiću pružamo bezrezervnu i maksimalnu podršku u nesebičnoj borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta Republike Srbije i Kosova i Metohije kao neotuđivog dela naše države“, stoji u saopštenju kruševačkih Naprednjaka.

„ Nismo ni očekivali ništa drugo od njih sem da posebnu sednicu iskoriste kako bi pokazali da prema Srbiji i predsedniku dele istu retoriku separatističkog šizofrenika Kurtija.

U trenucima kada kao narod trebamo da stanemo rame uz rame, kada treba da pomognemo predsedniku da istraje u borbi za očuvanje nacionalnih interesa, oni su poziv na jedinstvo prepoznali jedino u prilici da osim verbalno pokušaju i fizički da se obračunaju sa njime. Nisu Ljotićevski propagandisti uspeli ni ovog puta da uplaše Aleksandra Vučića i silom promene istinu. Nisu ni secikese iz Trstenika i dokazani lažovi uspeli u tome.

Iza Aleksandra Vučića stoji većinska Srbija a pred njime naša kolevka Kosovo i Metohija i njegove oči uprte u nju“, navode u saopštenju.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar