ODRŽANO 47. ZASEDANJE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE TRSTENIK

Dragan Ivanović 17-03-2023

U Sali za satanke održana je 47. po redu, redovna sednica Opštinskog veća opštine Trstenik, kojom je predsedavala Milena Turk, predsednica opštine Trstenik.

- Razmatran je prošireni dnevni red gde su se članovi Veća izjašnjavali o zahtevima Osnovnih i srednjih škola za dobijanje finansijskih sredstava iz budžetske rezerve. Radi se o potrebama škola u okviru tekućeg održavanja i drugih potreba. U ove svrhe usmereno je preko milion dinara. Na sednici je doneta i važna odluka u vezi popisa imovine, objekata i građevinskog zemljišta koje je u svojini opštine Trstenik. To je izuzetno obiman posao koji sprovodi opštinska uprava kako bi se znalo šta je sve u vlasništvu opštine. Članovi Veća su se usaglasili sa tim izveštajima i doneli odluku o knjiženju da bi slika bila jasnija. Na sednici nije bilo zahtevnih tačaka, ono što je razmotreno i usvojeno, naći će se na dnevnom redu sednice SO Trstenik gde će odlučivati odbornici - rekla nam je Milena Turk predsednica opštine Trstenik.

Izvestioci po tačkama dnevnog reda bili su Marina Radenković pomoćnica predsednice opštine,Časlav Popović načelnik opštinske uprave,članovi veća i direktori Osnovnih i srednjih škola.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar