DO KRAJA GODINE POČINJE IZGRADNJA STACIONARA U RIBARSKOJ BANJI

tekst/foto J.M. 01-06-2023

Ribarska Banja pred svaku sezonu pripremi nešto novo i unapredi svoju ponudu domaćim i stranim turistima, a ove sezone biće otvoren novi terapijski blok u vili „Pogled“.

- Svake godine u sezonu, mada smo mi u sezonu krenuli već od januara, ulazimo sa novim sadržajima, a ono što je interesantno u ovom momentu jeste da smo sagradili novi terapijski blok, s obzirom nam je postojeći u tesnacu, veliki je broj korisnika, sve je više potrebe za tim i proširili smo terapijske kapacite. Tako će sada naši pacijenti biti u prilici da budu mnogo relaksiraniji, opušteniji, a same procedure će se lakše sprovoditi. Kada je reč o kapitalnim investicijama, tu su planovi oko izgradnje novog stacionara, o kome pričamo unazad već godinu dana. Priprema dokumentacije je u toku, trenutno smo dobili i idejno rešenje sa kojim smo se uglavnom saglasili uz manje dopune, radimo na dobijanju građevinske dozvole, a paralelno sa tim radi se građevinski projekat, idemo na tender i ja se nadam da ćemo do kraja godine sve završiti i krenuti sa radovima – kaže Dušan Šokorac, direktor SB „Ribarska Banja“.

Predviđeno je da novi stacionar bude izgrađen na samom ulazu u Specijalnu bolnicu „Ribarska banja“, te da njegovi smeštajni kapaciteti budu između 70 i 80 ležajeva.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar