AMBASADOR INDONEZIJE U SRBIJI SASTAO SE SA PRIVREDNICIMA RASINSKOG OKRUGA

M.A. 19-09-2023

Kruševac je posetio Ambasador Indonezije u Srbiji, Njegova ekselencija gospodin Mohamed Čandra sa saradnicima.

Tom prilikom, u organizaciji Regionalne privredne komore Kruševac i Ambasade Indonezije u Srbiji organizovan je susret sa privrednicima Rasinskog okruga. Održana je i prezentacija predstojećeg Poslovnog Foruma Indonezija – Evropa i 38. Trgovinskog sajma, koji će biti održani od 17. do 18. oktobra, odnosno od 18. do 22. oktobra u Indoneziji.

U ime grada Kruševca, delegaciju Ambasade Indonezije u Srbiji su pozdravili gradonačelnica, Jasmina Palurović i predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević.

Ambasada Indonezije u Srbiji, izabrala je Beograd, Novi Sad i Kruševac u kojima će prezentovati predstojeće događaje u Indoneziji, istakla je direktorka PKS RPK Kruševac, Maja Marković.

- Naša saradnja je započeta 2019. godine i od tada postoji jedan kontinuirani trend rasta, saradnje kompanija iz Rasinskog okruga sa kompanijama iz Indonezije. Nedavno je potpisan i Ugovor o saradnji i prijateljstvu Srbije sa zemljama Jugoistočne Azije, tako da će to dodatno ojačati saradnju između naše zemlje i Indonezije, kaže Marković.

Ambasador Indonezije u Srbiji, Njegova ekselencija gospodin Mohamed Čandra izrazio je zadovoljstvo što je ponovo u Kruševcu.

- Ovo je moja treća poseta Vašem gradu, prošle godine sam takođe dolazio ovde. Mislim da će ova dva važna događaja biti dobra prilika za privrednike iz Rasinskog okruga zato što će moći da uspostave nove kontakte i da se upoznaju sa drugim privrednicima iz Indonezije.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar