TOMIĆ: MI ĆEMO DALJE RADITI DA DOĐU NOVE INVESTICIJE

23-09-2023

Sloboda kretanja i izražavanja političkih stavova je ustavom Srbije zagarantovana svim građanima, rekao je na vanrednoj konferenciji GO SNS Kruševac, Zoran Tomić, član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе.

- To je nešto što SNS poštuje i baštini, jer za razliku od prethodnog režima volja građana za nas je svetinja. Upravo zato što su građane zanemarili, nisu slušali i gušili ih praznim pričama i obećanjima danas se zovu bivšim režimom. Nikakve njihove podele, prepakivanja i nova ujedinjenja neće izbrisati iz glava građana kakav su nam Kruševac ostavili. Grad u dugovima, ulice sa rupama, semafori u kvaru, fabrike zakatančene, a narod na ulici bez budućnosti. Oni su sa druge strane svoje džepove punili, narodnoj muci se smejući u lice i besomučno ga lagali – kazao je Tomić.

Posle promena 2012. godine, dodao je, budžet grada je nikada veći.

- Danas imamo grad koji ima nikad veći budžet, bez i jednog dinara duga, unapređenu infrastrukturu, otvorene nove fabrike, rekordno nisku nezaposlenost i grad u koji se mladi vraćaju i ostaju. Smeta im sve to, jer kada je kasa puna oni bi svoje kandže da zariju u nju. Zato se oni danas i ujedinjuju, svake godine potpisuju papire bez težine, krše dogovor sa narodom i rade samo u interesu tajkuna Đilasa. Onog istog koji je park ukrao deci da bi u Srbiju doneo rijaliti koji im danas smeta. Da podrže svog gazdu Šolaka za nacionalnu frekvencu i kupovinu još kog svetskog fudbalskog kluba. Sve to bi da rade na teret ovog naroda. Kosovo i Metohija? Životni standard? Mladi? Sve im to nije zanimljivo, jer je gazdin interes na prvom mestus – kazao je na konferenciji Tomić.

Tomić je naveo i da je to razlog zbog kog neistomišljenicima “smeta pun štand članova SNS, jer nemaju šta građanima da ponude”.

- Za razliku od nas koji u delo sprovodimo politiku predsednika Vučića, koja je na izborima dobila apsolutnu podršku i viziju modernog i razvijenog Kruševca našeg Bratislava Gašića. Oni bi da nas vode u Evropu, ali kao genocidni narod. Oni bi da nas brane tako što bi tenkove opet da tope i rasprodaju. Oni bi da daju slobodu građanima, ali kad njima i koliko njima odgovara uz uslov da mislite i govorite kao oni. To je ono što nude u zavijenoj formi. Zato im je umesto slika njihovih štandova na mrežama glavna tema štand SNS. Ako, i treba, jer je to dokaz koliko su jadni, koliko ih narod ne ceni i izbegava kao na šabačkom vašaru. Neka oni pišu o nama, dok grickaju semenke, a mi ćemo dalje raditi da dođu nove investicije, postavićemo kamen temeljac za IT park u Kruševcu, radićemo na zavešetku auto-puta i pre svega boriti se za bolji život svih građana, a ne odabranih i podobnih kao u njihovo vreme – podvukao je Tomić.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar