KOŠARKAŠICE TEMNIĆA PORAŽENE OD CRVENE ZVEZDE, NAREDNI PROTIVNIK EKIPA KRALJEVA

N.Petrović 20-11-2023

Košarkašice Temnića poražene su na svom terenu u Varvarinu, u trećem kolu Triglav ženske kadetske lige Srbije, od aktuelnog državnog prvaka, KKŽ Crvena Zvezda MTS, rezultatom 49:105. U dosadašnjem toku prvenstva, mlade košarkašice iz Varvarina zabeležile su još dva poraza, od ekipe Srema iz Sremske Mitrovice i novosadske Vojvodine.

Trener Košarkaškog kluba Temnić, Danijel Jaćimović, ističe da je i sam plasman u najelitniji rang takmičenja domaće košarke, ogroman uspeh za klub iz Varvarina. On ističe da je Crvena Zvezda MTS aktuelni šampion države, neporažena ekipa u prvenstvu već tri sezone, sastavljena od odličnih košarkašica, među kojima je i nekoliko reprezentativki Srbije.

- Bez obzira na rezultat koji budemo ostvarili u ligi, biti među 10 najboljih ekipa u Srbiji je ogroman uspeh za naš klub i za našu opštinu i svi trebamo biti ponosni na naše košarkašice i na uspehe koje smo ostvarili u proteklom periodu - naglašava Jaćimović i dodaje da ova liga predstavlja veliki izazov, kada je sama organizacija takmičenja u pitanju, a ljubitelji košarke mogu sve utakmice pratiti uživo na Jutjubu.

U četvrtom kolu Triglav ženske kadetske lige Srbije košarkašice Temnića gostuju ekipi Kraljeva.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar