IZBORI 2023: KONJUŠANI IDU NAPRED

N.P. 06-12-2023

U toku predizborne kampanje Srpske napredne stranke za vanredne parlamentarne i lokalne izbore zakazane za 17. decembar aktivisti gradskog odbora Srpske napredne stranke i kandidati za odbornike sa liste Aleksandar Vučić - Kruševac ne sme da stane u stalnom su kontaktu sa svojim sugrađanima i uvažavaju predloge kako još bolje da vrše izbornu volju građana. U selu Konjuh predstavio se svojim komšijama kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić-Kruševac ne sme da stane“ Rade Spasojević.

- Imam dovoljno godina da se sećam perioda kojeg se mnogi ne sećaju jer i nisu rodjeni. Bila je inflacija i nestašica svega. Onda su došle demokrate i bogatile pojedince. Tek dolaskom Srpske napredne stranke kreće preporod za narod. Trudiću se da tako bude i u narednom periodu. Kruševac neće stati - poručio je Rade Spasojević, kandidat liste „Aleksandar Vučić-Kruševac ne sme da stane“.

Takođe, u sklopu svojih aktivnosti kruševački naprednjaci obišli su nekoliko sela gde su takođe podelili propagadni materijal i u neposrednom kontaktu sa meštanima saznali za probleme i predloge kako ih rešiti, ali bilo je iznetih pohvala na račun rada lokalne samouprave čiju okosnicu čine kadrovi Srpske napredne stranke u Kruševcu.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar