TRAYAL KORPORACIJA - KONTINUITET OD 135 GODINA

N.P. 14-06-2024

U Domu kulture „Trayal“ korporacije, povodom velikog jubileja – 135 godina postojanja priređen je prigodan program, uručene su Jubilarne nagrade i Zahvalinice za penzionere firme koja se posle više godina vraća kao lider u regionu svojoj oblasti.

Zamenik generalnog direktora „Trayal“ korporacije, Vesna Kovačević je ovom prilikom naglasila da posle više godina teške borbe za očuvanje preduzeća, Korporacija „Trayal“ nema zaduženja, nema hipoteka i u prilici je da radnicima poveća linearno lični dohodak za 10 posto, a kako je navela, na dan proslave jubileja, generalni direktor Miloš Nenezić prisustvuje sednici Vlade Republike Srbije.

- Meni je drago što će u nastavku biti uručene Jubilarne nagrade i Zahvalnice oni zaposlenima koji su u penziji, a od ovog dana među njima sam i ja - rekla je ovom prilikom Kovačević.

Svoje kolege pozdravio je predsednik sindikata Trajal Korporacije Milosav Vukojičić i pozvao prisutne da minutom ćutanja odaju počast stradalim kolegama.

Trajal korporacija na 135 godina od osnivanja ima 1245 radnika, nema dugovanja, a veći deo proizvodnje se plasira na inostrana tržišta.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar