REKONSTRUISAN SPOLJAŠNJI DEO DOMA KULTURE U KOBILJU

A. Punoševac 18-06-2024

Mesna zajednica Kobilje, koja obuhvata naseljena mesta Kobilje, Veliko Golovode, Stanci i Lovci – Kosa, jedna je od onih mesnih zajdnica, koje imaju najbolje uslove za život i koja rapidno napreduje u svim aspektima razvoja. Tako je nedavno završena rekonstrukcija smoljašnjeg dela Doma kulture, čime je zaokružena jedna celina, jer je unutrašnjost već bila rekonstruisana i time je dom dobio novi izgled i postao mesto okupljanja, kojim se meštani diče.

-Radovi na rekonstrukciji krova, fasade i postavljanje oluka na Domu kulture, trajali su oko dva meseca, a vrednost radova je 5,5 miliona dinara. Veoma smo zahvalni, pre svega Gradu Kruševcu, koji je glavni investitor i na neizmernoj pomoći i podršci, kao i meštanima naše mesne zajednice, koji su nam bili od velike pomoći tokom radova- kaže predsednik mesne zajednice Kobilje, Sreten Punoševac.

Inače, ovo je treća faza radova na Domu, koja je, pored radova na samoj zgradi, obuhvatila i uređenje kompletnog dvorišta Doma, u čijem jednom delu je postavljen i dečiji mobilijar, kome su se najmlađi meštani najviše obradovali.

Kako najavljuje Punoševac, radovi na igralištu za male sportove u Velikom Golovodu su u početnoj fazi, a za ovu godinu planirano je i asfaltiranje jednog dela seoskog puta u naseljenom mestu Stanci.
Ukupno komentara 0

Ostavite komentar