DVOSTRUKI SUDIJSKI ARŠINI REŠILI POBEDNIKA U KRUŠEVCU

Lazar Jović 05-05-2021

U meču 31.kola Prve lige Srbije odigranom na Gradskom stadionu pored poraza Trajala od Kabela minimalnim rezultatom 0:1 ostaće zapamćeno suđenje Lazara Tripkovića iz Kraljeva koji je svojim odlukama direktno uticao na tok meča u drugom poluvremenu. Gosti su do tri boda došli posle penala koji je realizovao Novaković u 60.minutu.

Ostaje gorak ukus svakom ljubotelju fudbala kada se nakon meča priča o suđenju a ne fudbalu. Nakon današnje utakmice sudija Tripković nosi epitet glavne zvezde meča. On je prvo dosudio kazneni udarac za goste, potom je isključio štopera domaćih Aleksića i na drugoj strani nije svirao čist penal za Gumare u finišu meča.

Prvo poluvreme je proteklo u fer nadmetanju gde su Gumari u prvih 10 minuta propustili dve lepe šanse. Prvo je Pavlović tukao pravo u golmana Elesina da bi samo par trenutaka kasnije Baba pogodio prečku. Imali su i gosti par prilika ali se na odmor otišlo bez golova. U drugih 45 minuta na scenu je stupio glavni sudija iz Kraljeva koji je nakon uvodnih 15 minuta dosudio penal za goste po svom ubeđenju. Poklon nije propustio Novaković i doveo je goste do prednosti. Samo 10 minuta kasnije kada je Aleksić skinuo čistu loptu Radočaju sudija je na iznenađenje mnogih svirao prekršaj i dodelio drugi žuti karton štoperu Trajala. Utakmica je tada bila rešena ali nisu se predavali domaći i u finišu posle nedosuđenog penala nad Golubovićem pokušali su još jednom. Matejević je sjajnim volej udarcem gađao sam ugao gola Elesina koji je akrobatskom odbranom sačuvao pobedu gostima iz Novog Sada.

U narednom kolu već u nedelju Trajal očekuje gostovanje u Kragujevcu lideru šampionata ekipi Radničkog.




Ukupno komentara 0

Ostavite komentar